WIE WIJ ZIJN
Maak kennis met het HipHopHuis
Lees meer
WAT WIJ DOEN
Arts, Culture, Community
Lees meer
WE GAAN VERDER
Van culturele kennis tot
empowerment van de gemeenschap
Lees meer
Previous
Next

NO RISKS,
NO RONA

Het HipHopHuis is gesloten – voor alle indoor programmering en bieden alleen outdoor kids & teens cursussen aan – in verband met de gedeeltelijke lockdown sinds 15 december 2020. Nadat de overheid heeft aangekondigd of, in hoeverre en wanneer de maatregelen versoepeld worden, zullen we beslissen wat de gevolgen zijn voor het HipHopHuis en dit via onze kanalen communiceren. 

We begrijpen volledig dat dit een teleurstelling is. Wij missen jou ook!

CATCH US OUTSIDE

De tijd is gekomen om langzaam maar zeker weer te kunnen bewegen en schudden. Daarom bieden we cursussen aan kids & teens op het terras van Annabel aan. 

 

Bekijk de programmering en meld je snel aan!

LAATSTE

PROJECTEN

Tuff Times

De afsluiting van het seizoen stond helemaal in het teken van Black Santa, het ondersteunen van de gemeenschap en het vieren van de komende feestdagen met meerdere online, covid-proof vieringen. 

Lees meer!

The Plug

We hebben The Plug ontwikkeld om coronabestendige projecten van onze gemeenschap voor onze gemeenschap mogelijk te maken. We ondersteunden de geselecteerde projecten door kennis te delen, te netwerken en een budget van maximaal € 2.000, – per project.

Lees meer!

UPDATES

Let's get it!

Eerder dit jaar gaf de Raad voor Cultuur een positief oordeel over de toelating van het HipHopHuis tot de Culturele Basisinfrastructuur 2021-2024. Inmiddels is de overheidssubsidie officieel toegekend, waardoor HipHopHuis grote stappen heeft gezet op het gebied van talentontwikkeling en leiderschap en dit toegankelijk maakt voor de samenleving. Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor updates over onze plannen!

 

Black Lives Matter

Black Lives Matter en Hip Hop zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Beiden ontstonden als een vorm van uiting en verzet van zwarte en bruine mensen tegen structureel racisme en onrecht. Als je echt van hiphopcultuur houdt, profiteer dan van de voordelen als fan of creatieveling / artiest, en steun ook de strijd en doelen van de cultuur en mensen.

BE IN THE KNOW

SCHRIJF JE IN VOOR ALLE DINGEN HIPHOPHUIS!

Adres

Delftsestraat 19A
3013 AD Rotterdam

Tel: 010 411 8371

OPENINGSTIJDEN
KANTOOR

Maandag – Vrijdag
09:00 – 18:00

 

Zaterdag – Zondag Gesloten

 

 

 

ANBI informatie

OPENINGSTIJDEN
STUDIO's

Maandag, Woensdag, Vrijdag 16:00 – 22:00

 

Dinsdag, Donderdag 

18.00  – 22:00

 

 

Zaterdag – Zondag Gesloten

 

© Stichting HipHopHuis Holland. All Rights Reserved 2021