WIE WIJ ZIJN
Maak kennis met het HipHopHuis
Lees meer
WAT WIJ DOEN
Arts, Culture, Community
Lees meer
WE GAAN VERDER
Van culturele kennis tot
empowerment van de gemeenschap
Lees meer
Previous
Next

NO RISKS,
NO RONA

We zijn weer open, nou een klein beetje dan! 

De Kids & Teens cursussen, Open Practice en Private Practice worden binnenshuis gehouden. 

Om dit te blijven doen en ervoor te zorgen dat er snel meer mogelijk is moeten we ons samen houden aan de coronamaatregelen. Houd dus 1,5 meter afstand, was je handen regelmatig en kom niet naar het HipHopHuis als je je niet lekker voelt of ziek bent.

 

Als de overheid eenmaal heeft aangekondigd of, in hoeverre en wanneer de maatregelen verder versoepeld worden, besluiten we wat de consequenties zijn voor het HipHopHuis en communiceren we dit via onze kanalen. 

PRACTICE

Naast cursussen door community leaders kan je ook gebruik maken van de Arena en Dansstudio voor Open Practice en Private Practice. Onze ruimtes zijn ruim, vrij van obstakels en hebben een goede temperatuur. Perfect om te experimenteren en jouw eigen stijl te ontwikkelen.

 

Lees hier hoe het werkt!

KIDS & TEENS

We zijn de afgelopen weken All Out gegaan met de Kids & Teens, de energie zat er lekker in! Elke woensdag en vrijdag zijn er Afro, Breakdance en HipHop choreo cursussen voor Kids & Teens (t/m 17 jaar). Check hier voor meer info en om je snel aan te melden voor de cursus van 26 mei t / m 2 juli!

FEATURED
PROJECTS

Tuff Times

De afsluiting van het seizoen stond helemaal in het teken van Black Santa, het ondersteunen van de gemeenschap en het vieren van de komende feestdagen met meerdere online, covid-proof vieringen. 

Lees meer!

The Plug

We hebben The Plug ontwikkeld om coronabestendige projecten van onze gemeenschap voor onze gemeenschap mogelijk te maken. We ondersteunden de geselecteerde projecten door kennis te delen, te netwerken en een budget van maximaal € 2.000, – per project.

Lees meer!

UPDATES

BE IN THE KNOW

SCHRIJF JE IN VOOR ALLE DINGEN HIPHOPHUIS!

Adres

Delftsestraat 19A
3013 AD Rotterdam

Tel: 010 411 8371

OPENINGSTIJDEN
KANTOOR

Maandag – Vrijdag
09:00 – 18:00

 

Zaterdag – Zondag Gesloten

 

 

ANBI informatie

Beleidsplannen en jaarverslagen

OPENINGSTIJDEN
STUDIO's

Maandag, Woensdag, Vrijdag 16:00 – 22:00

 

Dinsdag, Donderdag 

18.00  – 22:00

 

 

Zaterdag – Zondag Gesloten

 

© Stichting HipHopHuis Holland. All Rights Reserved 2021