ARTS

Uniek zijn is krachtig. Jezelf uiten is essentieel. Hiphop helpt je om je sterke punten te vinden, om uit te drukken wie je bent. Het leert je het belang van authenticiteit en nooit kopiëren. In onze lessen en evenementen ondersteunen we degenen die

zichzelf laten zien en we moedigen diegenen aan die een extra duwtje nodig hebben.

Bekijk deze hoogtepunten van onze diverse en multidisciplinaire programma’s!

On hold due to corona

Dansprogrammering

De lessen en cursussen worden geleid door rolmodellen met een internationale reputatie die hun beroep belichamen. De docenten hebben een diverse achtergrond, van formele kunstopleiding tot autodidact, maar ze lopen allemaal voorop in de internationale scene. Ze verdiepen zich in de cultuur achter de kunstvorm, vormen collectieven, organiseren evenementen en zijn een leider in hun gemeenschap. Het programma bestaat uit tien disciplines met dansstijlen als breaking, hiphop freestyle, house, dancehall, vogue, waacking, afro en popping.

 

10 augustus 2019

The Notorious IBE x HipHopHuis

The Notorious IBE is een internationaal dansfestival dat zich toelegt op het presenteren en evenveel aandacht geven aan alle aspecten van hiphop en urban danscultuur. Programma omvat optredens, dansgevechten, dansshows, workshops, talkshows, exposities, fotografie, kunst en feesten.

 

On hold due to corona

DJ Cursus

We bieden elk seizoen een aantal cursussen van 10 weken aan. De cursus stelt je in staat om snel een discipline te ontwikkelen zoals DJ-en, Gesproken woord of Produceren.

Wil je optreden op feestjes, mixtruc of scratchen voor MC’s? Dan ben je bij het HipHopHuis aan het juiste adres om aan je droom te gaan werken. Samen met Franky Sticks & Mo Jakob werk je 10 weken aan je vaardigheden, aan het einde van de cursus krijg je de kans om te laten zien wat je hebt geleerd.

 

20 februari 2019

Masterclass: Juste Debout

Wereldtoppers als Les Twins (FR), Slim Boogie (US), Loic (FR) en Sekou (US) gaven een masterclass. We werkten samen met Juste Debout om de masterclass te organiseren.

 

9 februari 2019

Masterclass: Nikki Awandee

Niki is een bekende figuur in het strijdtoneel en haar unieke opvattingen en expressie worden over de hele wereld herkend en gewaardeerd. Ze is de winnaar van Juste Debout 2010 (Parijs), WDC 2010 (Japan) SDK HipHop 09-10-11 (Tsjechië), Fresh Battle 2014 (Japan), Just Play 2015 (Kina) om er maar een paar te noemen.