DJ CURSUS

Elk seizoen biedt het HipHopHuis een aantal cursussen van 10 weken aan. De cursus stelt je in staat om snel een discipline te ontwikkelen zoals DJ-en, Gesproken woord of Produceren. Wil je optreden op feestjes, mixtruc of scratchen voor MC’s? Dan ben je bij het HipHopHuis aan het juiste adres om aan je droom te werken. Samen met Franky Sticks & Mo Jakob werk je 10 weken aan je vaardigheden, aan het einde van de cursus krijg je de kans om te laten zien wat je hebt geleerd.

 

De cursus is voor beginners, ervaren dj’s en pro’s. Je wordt ingedeeld naar niveau, waarna voor elke deelnemer een plan van aanpak wordt opgesteld. Zo weet je precies welke stappen je tijdens de cursus gaat zetten.

 

De beginners en halfgevorderden zullen zich voornamelijk bezighouden met de basismix- en scratch-technieken. Hoe verschillende nummers aan elkaar te lijmen, beatmatchen, beatmixen, de baby scratch, steek scratch en de transformator komen zeker aan bod. Voor de gevorderde studenten is er meer aandacht voor de specifieke doelstellingen van de deelnemers.

TARIEVEN

Hele DJ cursus (10 lessen, mixing + scratching) € 75 

 

Halve DJ cursus (5 lessen, scratching voor gevorderden) € 40

ROOSTER

Donderdag

18:00 -19:00

Level: 12 +, Beginners

Donderdag

19:00 -20:00 

Level: 12+, Semi-advanced

Donderdag

20:00 -21:00 

Level: 12+, advanced

AANMELDEN