FLOORMEDEWERKERS

OVER ONS

De missie van het HipHopHuis: de wereld veranderen met hiphop. Het HipHopHuis is een broedplaats voor de beleving en ontwikkeling van hiphopcultuur. Een energieke community van creatieve mensen met een positief-kritisch wereldbeeld die dagelijks met hiphopmuziek, -dans of -lifestyle bezig zijn. Een organisatie die voorbij de 4 elements gaat, vertrekkend vanuit de waarden van hiphop. Een thuishaven die mensen verenigt, onze cultuur naar een !hoger” niveau tilt en een bron is voor plezier, passie en possibilities. 

Om als culturele beweging verder te groeien investeren wij niet alleen in vakmanschap en artistieke vaardigheden, maar ook de cultuur in de breedte en de maatschappelijke context. 

 

OVER DE FUNCTIE

Als floormedewerker ben jij een aanspreekpunt van het HipHopHuis. Je verwelkomt iedereen met een glimlach en helpt met o.a. inschrijving, betalingen. Je beantwoordt vragen en je vindt het leuk om op enthousiaste wijze producten en diensten over te brengen. Daarnaast zorg jij ervoor dat het HipHopHuis tiptop in orde is.


Tijdens verhuringen en evenementen ondersteun je met de op- en afbouw en spring je bij waar nodig. Je hebt een positieve instelling, oog voor service en gastvrijheid.

RESPONSIBILITIES

OVER JOU

• hebt MBO werk- en denkniveau;
• hebt liefde voor dans- en hip hop (cultuur);
• hebt een commerciële en servicegerichte instelling;
• bent bepalend in het neerzetten van sfeer;
• inspireert en enthousiasmeert mensen;
• bent flexibel inzetbaar;
• bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.

WAT WIJ BIEDEN

GOT WHAT IT TAKES?

Heb je interesse in een bijzondere en uitdagende werk met gepassioneerde collega’s? Stuur dan je motivatie + CV naar taisy@hiphophuis.nl met “Vacature floormedewerker” in het onderwerp.

Sluitingsdatum: 21 april 2021