Summer Dreams vol community-based evenementen, clubavonden, rolschaatsjams en nog veel meer! Samen shinen we feller dan de zon.

De Summer Schol is van 4 juli tot 31 augustus '22. Naast veel ruimte voor vrij trainen, organiseren onze docenten elk een eigen evenement en nodigen ze een internationale gastdocent en DJ naar keuze uit. Duik in nieuwe manieren van bewegen, verbinden, jezelf uiten en groeien als danser en creatief. Wij zorgen voor de good vibes, hapjes & drankjes. Come as your are!

 

 

13 JULY '22 - HOUSE RHYTHM AND MUSICALITY W/ TAMARA, REDCHILD (DE) & SUZE IJO
House docent Tamara nodigt interdisciplinaire muziekartiest en MC Redchild (DE) uit als gastdocent en DJ Suze Ijo (NL). Het event bestaat uit een 3 uur durende workshop House Rhythm and Musicality onder leiding van Redchild (muziekkennis) en Tamara (toepassing in house dance). Gevolgd door een 3 uur durende House jam met DJ/MC Redchild en DJ Suze Ijo! Een vrije verdieping om samen te spelen, toe te passen en uit te wisselen op de vele kleuren die housemuziek te bieden heeft.
20 JULY '22 - XGEN TAKEOVER
Joel W en Hassani nodigen hun XGEN crew uit om Hiphophuis over te nemen. Ze zullen zich concentreren op het bouwen en verbinden van de scène. Eerst zullen Wennah + Joel W zich concentreren op grondwerk. Daarna duiken Hassani + Argil in footwork + foundation. Gevolgd door een pauze met hapjes & drankjes en een korte documentaire en jam!
22 JULY '22 - DANCEHALL INTENSIVE & JAM W/ DANI & RUBIDOO BLAZZAZ (JA)
Dani nodigt Rubidoo Blazzaz (JA) uit om zijn kennis, benadering van dancehall-bewegingen te delen en verbindingen te leggen.
27 JULY '22 - SUMMER DREAMIN' W/ DJ'S INBLVCKWETRUST & GLTTR GDDSS
Breek de week en kom bij ons in de woonkamer hangen. DJ's INBLVKWETRUST & GLTTR GDDSS zorgen voor de tunes en good vibes. Aanmelden is niet nodig, loop gewoon binnen.
3 AUG '22 - AFRO CARIBBEAN DANCE & HISTORY W/ DEVANTÉ & UNTOLD
Devanté nodigt Stichting Untold uit om kennis over de Afro-Caribische geschiedenis en betekenis van dans te delen. Gevolgd door een jam en ruimte om te verbinden en samen te bouwen.
6 AUG '22 - POPPING & COMMUNITY GATHERING W/ HASSANI & ARGIL
Annuleer al je plannen, Hassani heeft je zaterdag geregeld! Workshops door Argil & Hassani, Talk door Neha, Naomi en Tawatha en gemeenschapsbijeenkomst met BBQ en zo. Het volledige programma komt binnenkort online!
10 AUG '22 - ROLL WITH US W/ ETIENNE, NADIA OGARRO (UK) & DJ MASHEL
Etienne nodigt Nadia Ogarro (VK) uit voor een rollerskate-intensive, waarin ze in de geschiedenis van rolschaatsen duikt, haar stand kent en dit in de praktijk brengt. DJ Mashel zal de workshop begeleiden en jammen met de lekkerste tunes. Ogarro is lid van een skatecollectief genaamd The NC (The Next Chapter) en heeft les gegeven in rolschaatsen in en door het VK en Europa. Ze gelooft in het optimaal benutten van de kunst van het skaten door zowel haar kennis als haar reis te creëren, te inspireren en te delen.
17 AUG '22 - AFRO HOUSE INTENSIVE & JAM W/ PRECIOUS, EDGAR KONSEPT (UK) & DEEJAY JAMES
Precious nodigt Edgar Konsept (UK) uit voor een lezing en dansworkshops. Na een pauze gaan we in op de jamsessie + speciale battle (wat betekent dat de battle alleen voor genodigden is maar dat iedereen kan kijken). Deejay James zorgt de hele dag voor de beste vibes en tunes.
20 AUG '22 - HOUSE TO HOUSE SPECIAL EDITION W/ ELLY VINEYARD
Toegewijd aan de Ballroom Community, ongeacht in welk huis of op welke plek je meestal danst! Oefen je vaardigheden tijdens de open training en pak daarna wat eten en drinken en hang rond en bouw samen met uw gemeenschap.