SHAHIN

BACKGROUND

Shahin's reis verliep organisch zoals hij zou zeggen. Omdat alle stappen die volgden nadat hij ervoor koos om te dansen, vanzelf kwamen. Hij was het grootste deel van zijn tienerjaren gefocust op school en deed gewoon wat van zijn ouders werd verwacht en heeft nooit een van zijn persoonlijke hobby's nagestreefd. Dansen en optreden op verschillende popsongs (die hij tot op de dag van vandaag in zijn klas gebruikt), dit was altijd zijn persoonlijke ding om van te genieten. Lange tijd was hij bang om de droom van die kleine jongen te volgen, in de tijd dat hij te zwaar was en in de kast zat, maakte dit het er niet makkelijker op...

 

Totdat hij klaar was met school en besloot dat hij één keer per week les wilde gaan volgen. Dat veranderde al snel naar 5 keer per week terwijl je verschillende stijlen uitprobeerde, zoals streetdance, dancehall, locking, hiphop en house. 6 maanden na zijn 1e les vloog hij naar L.A om 3 weken achter elkaar les te volgen. Hij volgde geavanceerde lessen en vocht voor het leven, maar had ook de tijd van zijn leven. Hij zag waacking voor het eerst in het echt en hij voelde dat deze stijl iets speciaals had en dat het misschien wel zijn stijl was.

 

STYLES

Met zijn academische achtergrond hield hij van studeren en onderzoek doen naar mode en waacking. Hij investeerde veel tijd en het was alsof hij een groot deel van hem vond. Deze stijl gaf hem een manier om te spreken en zich uit te drukken in een taal waardoor hij zijn ware zelf werd. hoe hij het zei: op dit moment is mijn waacking-taal zo sterk dat zelfs als hij de "hiphop-taal" zou spreken, hij het nog steeds zou spreken met een waacking-dialect. We zoeken allemaal naar een manier om ons uit te drukken in een taal en Waacking is zijn taal.

 

Ook al houdt hij misschien meer van housemuziek dan van discomuziek, de uitdrukkingsvormen in waacking en mode voelen voor hem natuurlijker aan. Dat is niet zo raar, want in zekere zin hebben deze stijlen een connectie omdat het beide clubstijlen zijn. Vroeger dansten de waackers ook op housemuziek.


COMMUNITY

Hij groeide organisch in de gemeenschap en ziet het als een uitverkoren gezin, dat de gemeenschappelijke liefde voor deze vreemde kunstvormen deelt. Een plek waar hij zijn stem heeft gevonden en hij wil andere mensen helpen ook hun stem te vinden. Deze gemeenschap waardeert en ziet echt zijn potentieel. In verschillende delen van de wereld mag hij workshops geven, battles beoordelen, deelnemen aan panels en meer. Hij kreeg ook een crew en zij hielpen hem groeien in het maken van verschillende choreo's en showcases. Archie Barnett, Tyrone Proctor (moge hij rusten in vrede) en Victor Manoel zijn zijn mentoren en hebben Shahin veel geleerd over de dingen die hij deelt in zijn lessen.

Tegenwoordig maakt Shahin deel uit van verschillende Crew's like

 

CLASSES

Wie hij is als persoon en als danser zijn erg op elkaar afgestemd. Als je naar de les van Shahin komt, verwacht dan dat je gaat WERKEN!!! Shahin doet graag verschillende oefeningen om je muzikaliteit, polyritmes (2 ritmes in 1 lichaam) te verbeteren. coördinatie, creativiteit, karakters en artiesten. Hij is een gepassioneerde leraar en daagt graag de mensen in de klas uit. Er is een vaste groep mensen die zijn lessen volgt en die naar de evenementen komt die hij deelt.

 

De eerste les gaat over het leren van de taal en de tweede les gaat over het eigen maken ervan. Wil je meer leren over waacking, dan zijn de lessen van Shahin perfect voor jou!