TUFF ENUFF 2017

Op dinsdag 19 december worden de jaarlijkse Tuff Enuff Awards uitgereikt. Ieder jaar zijn de Tuff Enuff Awards de feestelijke jaarafsluiting van het HipHopHuis waarbij de docenten een award uitreiken aan de deelnemers die zich het meest hebben onderscheiden in en rondom de lessen. De Tuff Enuff Awards zijn niet alleen voor de beste prestatie, maar ook voor de meest bijzondere prestatie. 
Hosted by: Aisha Landbridge & JR
DJ: Afrokid 

Dresscode: pyjamas, onesies, sloffen and everything else comfy (best dressed maakt kans op een prijs!)

Maaltijdticket: €1,- (te koop bij de balie)

What's cooking:

Omdat eten mensen verbindt, willen we graag tijdens de award uitreiking samen eten. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om te koken. Voor beide programma’s hebben wij 8 vrijwilligers nodig om te koken. Het is de bedoeling dat jullie een uur van tevoren aanwezig zijn zodat we alles kunnen klaarzetten. 

Per persoon mag je maximaal 25,- euro uitgeven aan je ingrediënten. Deze boodschappen kun je bij ons declareren en ter vergoeding van je harde werk krijg je van ons een kaart voor een maand lang onbeperkt les in HipHopHuis!

Lijkt het je leuk om ons hiermee te helpen? Stuur dan een mailtje naar suze@hiphophuis.nl onder vermelding van ‘Whats cooking’. Hierin vermeld je voor welk programma je wilt koken en wat je van plan bent om te maken.