PROGRAMMA

Het zomerseizoen is officieel begonnen en er komen meer activiteiten en evenementen aan!

Houd deze pagina & Insta in de gaten voor updates.

donderdag 1 juli

FREE HERI HERI FOR ALL

In samenwerking met KIP Republic hebben we 250 gratis Heri Heri maaltijden uitgedeeld. Bekijk de aftermovie, foto’s en lees meer over dit initiatief.

zaterdag 3 juli

POWERTALK ADREINNE WAHEED

We nodigden fotograaf Adreinne Waheed (VS) uit op 2 juli voor een exclusieve Powertalk in HipHopHuis voor een geselecteerde groep creatievelingen van kleur. Bekijk nu de aftermovie en foto's!

Zaterdag 3 juli

ROLLER SKATE JAM

Samen met North Sea Round Town brachten we een eerbetoon uit aan de zwarte rolschaatscultuur met workshops voor alle leeftijden, een rolschaatsjam. Kortom, een community-event vol roller skating fun in het Museumpark. Bekijk de aftermovie en foto's!

maandag 5 juli

START SUMMER COURSES

We skippen onze gebruikelijke zomer break en bieden speciale 4-weekse cursussen, 1daagse workshoppen en losse lessan aan, waarbij skills worden gecombineerd met kennis en cultuur. De cursussen lopen van 5 juli t/m 30 juli & 2 augustus t/m 27 augustus!

zaterdag 10 july

WORKSHOP AFRO18+

Kun je je niet binden aan een cursus van 4 weken, maar wil je toch je skills ontwikkelen en kennis opdoen? Volg de Afro 18+ workshop van Danimé! Afro is een up beat, energieke les en bestaat deels uit grote, krachtige bewegingen maar ook af en toe rustige vloeiende bewegingen die veel concentratie vereisen.

zaterdag 17 juli

WORKSHOP POPPING 18+

Kun je je niet binden aan een cursus van 4 weken, maar wil je toch je skills ontwikkelen en kennis opdoen? Volg de popping workshop van Pop-I! Popping is ontstaan in the seventies en gebaseerd op het snel spannen en ontspannen van de spieren, zodat er bijvoorbeeld een schok door het lichaam van gaat, die ook wel een pop, hit of bij een vloeiende beweging een wave wordt genoemd.

zaterdag 24 juli

WORKSHOP DANCEHALL 18+

Kun je je niet binden aan een cursus van 4 weken, maar wil je toch je skills ontwikkelen en kennis opdoen? Volg een workshop dancehall van Devanté & Joelle! Dancehall is vernoemd naar Jamaicaanse danszalen waarin populaire Jamaicaanse opnames werden gespeeld door lokale geluidssystemen. De stijl is sterk beïnvloed door Afrikaanse dans.

Zaterdag 31 juli

WORKSHOP LOCKING 18+

Kun je je niet binden aan een cursus van 4 weken, maar wil je toch je skills ontwikkelen en kennis opdoen? Volg de Locking workshop van KidLock! De basis van locking zijn krachtige, snelle bewegingen die op ritme van de muziek op slot worden gezet.

vrijdag 6 augustus

TAKE A SEAT

Stay tuned for more info

28 aug - 11 sept

INT. DANCE LEAGUE TRAINING WEEK

Stay tuned for the deets!

31 augustus

HHH BIRTHDAY BASH

Stay tuned for the deets!

10/11/12 September

BEYOND THE BEAT

Stay tuned for the deets!