De seizoensafsluiting ging over Black Santa, het ondersteunen van de gemeenschap en het vieren van de komende feestdagen met meerdere online, covid-proof vieringen.

Black Santa

Na een lang en moeilijk jaar  kwam Black Santa als geroepen!  Hij vermaakte ons, verspreidde de liefde, had wat wijsheid en deelde lekkers uit!

Powertalk:
Power moves in media

2020 was zwaar, maar er kwam ook goed uit. Het inspireerde serieuze machtsbewegingen in de media. Op 14 december om 12.00 uur organiseert Zaïre Krieger een Powertalk over representatie, ruimte opeisen en je eigen verhaal vertellen met uitzonderlijke gasten Ivette Forster van Omroep X, Shay Kreuger en Hesdy Lonwijk.

 

Powertalk:
Simone Zeefuik

Queen mother Simone Zeefuik kwam met een speciale kerstboodschap. Simone deelde haar gedachten en inzichten over zwarte vreugde, een grotere vertegenwoordiging van donkere zwarte mensen, spiritualiteit, intergenerationele gesprekken en de illegalisering van mensen.

Videoclips kids & teens

Het was niet Queen Bee of Kanye West die een nieuwe video liet vallen. Nee, het zijn onze eigen HipHopHuis kids & teens die ons laten zien waar ze het hele jaar aan hebben gewerkt!

 

Bekijk de andere video’s op youtube!

Food bank campaign

We hebben met de cniet-bederfelijke ouderwetse voedsel- en hygiëneproducten ingezameld die door onze gemeenschap zijn gedoneerd en afgeleverd bij de Voedselbank.

Nuggets of Knowledge

Tijdens Tough Times serveerden we wat klompjes kennis.

Bekijk alle nuggets op youtube!