LOOKING FOR
VOLUNTEER OFFICE MANAGER

ABOUT US

De missie van het HipHopHuis: de wereld veranderen met hiphop. Het HipHopHuis is een broedplaats voor de beleving en ontwikkeling van hiphopcultuur. Een energieke community van creatieve mensen met een positief-kritisch wereldbeeld die dagelijks met hiphopmuziek, -dans of -lifestyle bezig zijn. Een organisatie die voorbij de 4 elements gaat, vertrekkend vanuit de waarden van hiphop. Een thuishaven die mensen verenigt, onze cultuur naar een !hoger” niveau tilt en een bron is voor plezier, passie en possibilities. Om als culturele beweging verder te groeien investeren wij niet alleen in vakmanschap en artistieke vaardigheden, maar ook de cultuur in de breedte en de maatschappelijke context.

ABOUT THE JOB

Als office manager verricht je administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen en ben je verantwoordelijk voor verzendingen en logistieke werkzaamheden.

 

Rapporteert aan: Bedrijfsleider

Omvang: 24 uur (3×8 uur)

Bijzonderheden: Thuiswerken is ook mogelijk.

RESPONSIBILITIES

ABOUT YOU


• hebt liefde voor dans en hiphop (cultuur)

• een commerciële en servicegerichte instelling hebben

• bepalend zijn in het creëren van een veilige sfeer

Je bent assertief, accuraat, stressbestendig, communicatief en organisatorisch sterk.

• je bent gemotiveerd en leergierig.

• je hebt een representatieve, proactieve en zelfstandige houding.

• je beheerst Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook).

• je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

WHAT WE OFFER

GOT WHAT IT TAKES?

Interesse in een unieke en uitdagende job met gedreven collega’s? Stuur je motivatie + CV naar akef@hiphophuis.nl met als onderwerp “Vacature vrijwilliger office manager”.