ANBI

Het HipHopHuis bestaat sinds 2002 en is opgericht om een thuishaven te bieden aan hiphop liefhebbers uit Rotterdam en omstreken. Oprichters Bennie Semil, Lloyd Marengo en Aruna Vermeulen hebben het HipHopHuis eerst in samenwerking met de SKVR ontwikkeld. Het HipHopHuis bestaat sinds 2008 als zelfstandige stichting.


Stichting HipHopHuis Holland werkt met een onbezoldigd bestuur, te weten Bart Budding (voorzitter), Lidi van Dessel (secretaris), Odilia Arlaud (penningmeester), Elvis Oliveira (algemeen bestuurslid) en Hajo Doorn (algemeen bestuurslid).

Het beloningsbeleid van StichtingHipHopHuis Holland geschiedt volgens de CAO-Kunsteducatie. De directeur is Aruna Vermeulen, ingeschaald in schaal 12 van deze CAO. Stichting HipHopHuis Holland heeft een ANBI status gekoppeld aan nummer RSIN: 818791408.

Het HipHopHuis heeft zich ten doel gesteld om op gebied van educatie een breed aanbod te realiseren, zowel in eigen huis als in het onderwijs. Op gebied van talentontwikkeling heeft het HipHopHuis internationale ambities. Professionalisering van de organisatie, en met name op gebied van financiën, communicatie, marketing en evenementen zijn eveneens een speerpunt.


Het HipHopHuis streeft ernaar om hoge kwaliteit te bieden tegen lage tarieven, zodat deelname voor iedereen toegankelijk is. Deze doelstelling wordt mogelijk gemaakt dankzij sponsors en subsidies. Het programma van het HipHopHuis wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door structurele subsidie van de Gemeente Rotterdam. Kijk hier voor onze algemene voorwaarden, jaarverslagen en ons meerjarenbeleidsplan.


HipHopHuis werkt met een onbezoldigd bestuur, te weten:
Bart Budding (voorzitter)
Elvis Oliveira (algemeen bestuurslid)
Hajo Doorn (algemeen bestuurslid)
Irlen Janssen (algemeen bestuurslid)
Lidi van Dessel (secretaris)
Odilia Arlaud (penningmeester)


Stichting HipHopHuis Holland – Delftsestraat 19a – 3013 AD – Rotterdam